Beaphar

Bij Beaphar gaat het om families. Maar niet alleen om families. De hoekstenen binnen Beaphar zijn familie, toegankelijkheid, kwaliteit en zorg. Volgens deze waarden wordt Beaphar gerund. Het is geen missie, het is geen visie, het is de essentie van het bedrijf.

Lid van de familie

Huisdieren zijn niet zomaar dieren. Onze huisdieren zijn een lid van de familie, van ons gezin. Daarom is Beaphar van mening dat ieder huishouden, iedere familie, toegang moet hebben tot kwalitatief hoogwaardige dierverzorgingsmiddelen en diergeneesmiddelen.

Inmiddels is Beaphar al in 86 landen actief. En dat is niet zonder reden. Dit is dankzij de toegankelijke gezondheidsproducten, verzorgingsproducten en voedingsproducten. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Toch is dat niet waar ze van plan zijn om te stoppen.

Beaphar biedt huisdieren en hun families al in meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit, maar daar stoppen we niet.


Familiebedrijf Beaphar

Beaphar is een echt familiebedrijf en in 1942 opgericht. Mensen en dieren bouwen een speciale band op. Ook in deze tijd was dat erg belangrijk, midden in de Tweede Wereldoorlog. Dieren hielpen veel mensen om beter met de wereld om te gaan. Daarnaast stimuleren dieren ons om een deel uit te maken van de samenleving. Het hebben van een huisdier komt het leven, de gezondheid en het welzijn van zowel mens als dier dus ten goede.


Vrienden voor het leven

Wanneer we denken aan een huisdier zoals een hond, denken we aan een vriend, een maatje. Dit maatje heb je voor het leven. Het hebben van een huisdier betekent ondersteuning in alle levensfasen. Ze helpen bij het ontwikkelen van sociale, emotionele en cognitieve capaciteiten tijdens de kindertijd, het verminderen van stress op volwassen leeftijd en, wat zeer belangrijk is, ze verlichten eenzaamheid voor mensen van alle leeftijden. Zo hebben hondenbezitters minder kans op depressies dan niet-hondenbezitters. 

Een vriend voor het leven verdient enkel het beste, niet?

Beaphars kernwaarden

 Bij Beaphar wordt er gewerkt volgens 4 kernwaarden, namelijk familie, toegankelijkheid, kwaliteit en zorg. Hierover zegt Beaphar het volgende:

 

Familie

Wij vinden dat huisdieren de beste zorg verdienen, net als onze familie. Wij doen  er alles aan om huisdiereigenaren te ontzorgen, zodat ze optimaal kunnen genieten van een sterke band met hun huisdieren. Alles wat we doen wordt gedreven door onze passie en het inzicht dat huisdieren deel uitmaken van het gezin. 

Als familiebedrijf weten we hoe waardevol familie is. Wij werken graag samen en wij voelen ons met elkaar verbonden. Vertrouwen, begrip en elkaar ondersteunen kenmerken ons. Een goede, warme band met onze relaties is voor ons fundamenteel, intern en extern. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat andere families het welzijn en de gezondheid van hun dierbaren kunnen waarborgen.

Toegankelijkheid

Wij leveren producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding voor huisdier- eigenaren. We hebben een open distributie en verbinden ons aan een betaalbare prijs zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze producten en services zijn eenvoudig beschikbaar voor onze klanten, zowel fysiek als digitaal - ze zijn verkrijgbaar waar je ze zoekt.

We bieden iedereen snelle en eenvoudige toegang tot onze klantenservice en product experts. We staan open voor feedback van anderen en spreken de taal van de klant. 

Kwaliteit & Zorg

Onze liefde voor dieren is de drijfveer om ons uiterste best te doen op alle vlakken in ons bedrijf. We zijn gedreven om voorop te lopen, een voorbeeld te zijn voor anderen en wij stellen onszelf hoge doelen. 

Onze producten doen wat ze beloven en lossen alledaagse gezondheidsproblemen op. We gebruiken enkel hoogwaardige ingrediënten en onze productieprocessen voldoen aan alle strikte eisen en controles. De veiligheid en effectiviteit van onze producten in combinatie met duurzaamheid staan centraal in alles wat we doen - wereldwijd.