Catsan

Katten stellen hoge eisen op het gebied van zindelijkheid en hygiëne. Daarbij hebben katten van nature een bijzonder goede reukzin, waardoor ze geuren, zowel aangenaam als onaangenaam, veel sterker waarnemen dan mensen. Het is daarom belangrijk dat vloeistoffen snel worden opgenomen en geurtjes worden ingesloten om aan de hygiënische basisbehoeften van je kat te voldoen. Alle Catsan producten bieden optimale bescherming tegen geurtjes dankzij hoogwaardige bestanddelen en een unieke samenstelling, die voortdurend wetenschappelijk wordt getest. Catsan is beschikbaar in zowel klontvormende als niet-klontvormende kattenbakvulling.

Hoogwaardige mineralen

Catsan is een van de meest populaire kattenbakvullers op de markt. Het is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke mineralen zoals klei en is ontworpen om geuren te absorberen en vocht te beheersen, terwijl het ook de kattenbak schoon houdt. Catsan bestaat dan ook al meer dan 30 jaar. 

Catsan is zeer effectief in het absorberen van vocht en geuren. Dit komt door de korrels van de kattenbakvulling, die gemaakt zijn van natuurlijke mineralen. Dit zorgt ervoor dat de geur van de kattenbak wordt verminderd en het helpt ook om de kattenbak schoon te houden. De korrels vallen uit elkaar als ze in contact komen met vloeistoffen, waardoor het gemakkelijk is om de kattenbak schoon te maken. Daarnaast is Catsan zo ontworpen dat het ammoniakgeuren neutraliseert. Dit is een veelvoorkomend probleem bij kattenbakken. Het bevat geen synthetische geuren die onaantrekkelijk kunnen zijn voor katten.

Catsan is stofvrij. Dit is een belangrijk voordeel voor zowel jou als je kat, omdat het de kans op allergieën vermindert. Het maakt het ook gemakkelijker om de katten

Catsan voordelig bij Achazz

Uiteraard verkopen we bij Achazz ook Catsan. En nog voordelig ook! Kijk snel op deze pagina welke kattenbakstenen van Catsan wij verkopen.